Web Development

Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim . Urcă afacerea în online, creșteți vânzările și descoperă mai mulți potențiali clienți.

Oferim o gamă largă de servicii care includ magazinele online, website custom, website de prezentare, platforme, portaluri, extranet, intranet, soluții software personalizate, aplicații mobile și tablete native și hibride, gamificare creativă și build, aplicații Facebook, un hub de informații sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a vă afișa serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dvs.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare a dezvoltării web, începând de la codificare și mark-up până la design și conținut web. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună pentru a obține rezultatele dorite de client. Obiectivul nostru este de a vă dezvolta website-ul, nu numai pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Soluții E-Commerce

Compania noastră oferă cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unui magazinele online!

CMS, WordPress

Dezvoltăm website-uri de prezentare, magazine online sau website-uri personalizate

Sisteme Vânzări Online

Implementăm sisteme și operațiuni pentru vânzarea produselor sau a serviciilor dvs. în mediul online!

Software Development

Oferim servicii de software development în: C++, Python, Jason, JavaScript, PHP și multe altele. Dezvoltăm aplicații web sau programe pentru a vă ușura task-urile!

Effective Web Development Solutions

Cross-platform & responsive web development

Oferim teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive, precum și pentru browsere și sisteme de operare înainte de a lansa noul website și de a finaliza proiectul. Testarea este efectuată atât ca utilizator, cât și ca administrator, pentru a vă asigura că site-ul funcționează perfect!

Suport 90 de zile 

Oferim clienților noștri siguranță. După finalizarea proiectului vă asigurăm suport gratuit timp de 90 de zile. 

Effective Web Development Solutions

Crește traficul și veniturile companiei tale!

Contactează-ne!

Te ajutăm să îți mărești vizibilitatea în mediul online!

Programează întâlnirea pe Zoom: