Social Media Marketing

O strategie eficientă în social media te poate ajuta să îți crești afacerea, să menții prezența în online și să ții legătura cu clienții

Suntem o agenție de publicitate specializată pe promovare online și web development. Stabilim obiective clare, identificăm audiența și creăm strategiile perfecte de marketing pentru ați crește profitul!

Brand Monitoring

Noi te putem ajuta să urmărești și să imbunătățești reputația afacerii tale în timp ce analizăm cum percep oamenii brand-ul tău!

Social Media Content

Conținutul Social Media: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn sau Printerest te poate ajuta să crești traficul într-o perioadă foarte scurtă. Noi putem crea conținut de calitate pentru afacerea ta!

Social Media Management

Echipa noastră de experți în social media vă poate administra conturile în numele companiei și poate interacționa cu publicul dvs. .

Setup & Custom Profile Design

Creăm și personalizăm profiluri din rețelele sociale cu conținut și estetică de calitate, care rezonează cu marca și audiența dvs. .

De ce ai nevoie de promovare in mediul online?

In zilele noastre, promovarea in online se afla in centrul oricarei afaceri, indiferent de natura acesteia sau marimea ei. 

Datorita numarului foarte mare de utilizatori ai retelelor de socializare, am ajuns in punctul in care practic recomandarile nu mai sunt indeajuns pentru afacerea ta, iar daca nu te promovezi acolo unde poti ajunge cel mai usor la publicul tau tinta, ai toate sansele sa ramai in acelasi loc si sa nu iti maresti business-ul...asta in cazurile bune. 

Cu ce poate ajuta promovarea online? Mai jos avem 10 motive pentru care ar trebui sa investesti in promovare:

  • Ajungi usor la un numar mare de oameni si, ce este cel mai important, la publicul tau tinta. 
  • Cresti vizibilitatea afacerii tale. 
  • Iti poti masura cu exactitate rezultatele. 
  • Cresti credibilitatea afacerii tale.

Ti s-a intamplat vreodata sa primesti o recomandare in orice domeniu si sa cauti pe facebook/google business-ul respectiv? In zilele noastre majoritatea oamenilor verifica recenziile si continutul unui business inainte de a achizitiona un produs sau un serviciu. Daca afacerea ta nu are nici macar o pagina de Facebook asta ar putea influenta negativ potentialul client. Brandul tau trebuie sa inspire credibilitate!

  • Iti poti promova rapid serviciile sau produsele indiferent de oras sau tara, nu exista limite geografice. 
  • Cresti vanzarile
  • Costurile promovarii in online sunt mult mai mici decat cele practicate in alte medii cum ar fi outdoor, televiziune, presa, radio etc. 
  • Comunici direct cu potentialii clienti
  • Ai la dispozitie mai multe platforme de promovare, in functie de profilul clientului tau si natura afacerii: Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube plus multe alte platforme si portaluri de profil.  
  • In prezent sunt peste 4 miliarde de utilizatori la nivel mondial, clientii tai se afla acolo!

Desi avantajul promovarii in online este ca te poti adresa cu sume mici unui numar mare de oameni, important este sa targetezi corect, astfel incat sa obtii rezultate relevante. 

Toate lucrurile de mai sus suna minunat si esti sigur ca afacerea ta va atinge culmile succesului, dar nu uita de ingredientul cheie: specialistul!

 

CREȘTE TRAFICUL ȘI VENITUL COMPANIEI TALE

Povestește-ne despre afacerea ta!

Echipa noastră vă poate ajuta să deblocați întregul potențial al marketingului în Social Media și Google Ads