Encorem – Agenție de Marketing

Servicii Facebook Ads

Promovare pe Meta

Platformele de social media au evoluat din simple rețele de comunicare în canale cu elemente special concepute pentru vânzare, promovarea brand-urilor și crearea comunităților

În 2024, prezența unei afaceri pe social media nu doar că oferă încredere potențialilor clienți, ci și joacă un rol foarte important în interacțiunea cu aceștia și promovarea activă a produselor sau serviciilor pe care le furnizează, exact către un anumit profil al utilizatorilor.

Promovare pe Facebook

De ce are afacerea ta nevoie de promovare prin Meta Ads?

 • Acces la o audiență extinsă

  La jumătatea anului 2023, Facebook înregistra 3 miliarde de conturi active, aceasta fiind cea mai populară platformă de Social Media din lume.

 • Targetare precisă

  Algoritmul inteligent și opțiunile avansate de targetare sunt unelte importante în selectarea publicului țintă. În felul acesta ne putem asigura că reclama ce se află în derulare, vizează segmente specifice de public care sunt mai susceptibile să fie interesate de produsele sau serviciile tale.

 • Posibilitatea de a interacționa cu utilizatorii

  Indiferent dacă sunt clienți sau potențiali clienți, Meta a dezvoltat o serie de elemente ce facilitează interacțiunile cu utilizatorii, cum ar fi mesajele, comentariile, sondajele și așa mai departe. În felul acesta afacerile pot fi în permanent contact cu peroanele interesate de serviciile sau produsele furnizate.

 • Awareness

  Crearea unei imagini solide și distribuirea unui conținut relevant și de calitate, adaptat specific nevoilor și intereselor potențialilor clienți, va consolida încrederea acestora în brand.

 • Rapoarte și analize detaliate

  Serviciile de promovare pe Facebook vin la pachet cu posibilitatea de a obține rapoarte detaliate cu privire la performanța campaniilor derulate.

 • Costuri avantajoase

  Spre deosebire alte platforme și canale de promovare, costurile de promovare pe Facebook și Instagram sunt foarte avantajoase, în raport cu rezultatele generate și numărul potențial de persoane la care poate ajunge reclama ta.

Dacă motivele de mai sus nu te-au convins în totalitate, află că, statisticile au demonstat că utilizatorii de Facebook petrec în medie o oră și jumătate pe zi pe această platformă.

Ce înseamnă pentru afacerea ta acest lucru?

Facebook Ads și Instagram Ads sunt metode sigure și complexe de a ajunge la publicul tău țintă, într-un timp scurt, acestea fiind două platforme accesate în mod frecvent de către utilizatori.

Posibilitatea ca reclama ta să fie văzută de către un potențial client crește, deoarece serviciile de promovare pe Instagram și Facebook oferă o expunere extinsă și diversificată.

Instagram ads

FAQ

Licitația pentru Facebook Ads determină cine va obține spațiul publicitar și cât va plăti. Acest sistem permite afișarea reclamelor în funcție de obiectivele tale de publicitate, oferind opțiuni precum costul per clic sau costul per miile de afișări.

Facebook este o rețea socială multifuncțională, cu accent pe text și diversitate de conținut. Instagram este o platformă vizuală, axată pe imagini și videoclipuri, populară în special printre utilizatorii mai tineri și pasionați de estetică.

Publicitatea pe Facebook oferă beneficii precum un targeting avansat al publicului, opțiuni variate de formate de reclame, acces la analize detaliate și oportunități de creștere a conștientizării și a vânzărilor.

Pentru a crea reclame de de succes, trebuie să te concentrezi pe calitatea vizuală a conținutului, să alegi o poveste sau un mesaj care să conecteze cu publicul tău și să folosești un apel clar la acțiune pentru a încuraja angajamentul și conversiile.

Succesul campaniilor de Facebook Ads poate fi măsurat prin metrici precum rata de click, rata de conversie, costul per acțiune sau rentabilitatea cheltuielilor publicitare prin ROAS.

Instagram oferă opțiuni avansate de targeting care îți permit să ajungi la publicul relevant în funcție de interese, demografie, comportament online și alte criterii, astfel încât să poți livra mesajul tău către cei mai susceptibili de a deveni clienți.

Pe Facebook, poți partaja texte, imagini, videoclipuri, linkuri, evenimente și multe altele, oferind o varietate de modalități pentru a comunica și interacționa cu prietenii, familia și comunitățile.

Contactează-ne!