Creare website

Avem experiență în toate aspectele dezvoltării web pentru a ne ajuta clienții să își atingă potențialul maxim . Urcă afacerea în online, creșteți vânzările și descoperă mai mulți potențiali clienți.

Oferim o gamă largă de servicii care includ magazinele online, website custom, website de prezentare, platforme, portaluri, extranet, intranet, soluții software personalizate, aplicații mobile și tablete native și hibride, gamificare creativă și build, aplicații Facebook, un hub de informații sau pur și simplu un site care acționează ca portofoliu online pentru a vă afișa serviciile. Vă putem ajuta cu toate nevoile dvs.

Adoptăm o abordare cuprinzătoare a dezvoltării web, începând de la codificare și mark-up până la design și conținut web. Ne mândrim cu o echipă de profesioniști cu experiență care lucrează împreună pentru a obține rezultatele dorite de client. Obiectivul nostru este de a vă dezvolta website-ul, nu numai pentru a se clasa mai sus în motoarele de căutare, ci și pentru a oferi cu adevărat cea mai bună experiență posibilă utilizatorilor dvs.

Soluții E-Commerce

Compania noastră oferă cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unui magazinele online!

CMS, WordPress

Dezvoltăm website-uri de prezentare, magazine online sau website-uri personalizate

Sisteme Vânzări Online

Implementăm sisteme și operațiuni pentru vânzarea produselor sau a serviciilor dvs. în mediul online!

Software Development

Oferim servicii de software development în: C++, Python, Jason, JavaScript, PHP și multe altele. Dezvoltăm aplicații web sau programe pentru a vă ușura task-urile!

Effective Web Development Solutions

Cross-platform & responsive web development

Oferim teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive, precum și pentru browsere și sisteme de operare înainte de a lansa noul website și de a finaliza proiectul. Testarea este efectuată atât ca utilizator, cât și ca administrator, pentru a vă asigura că site-ul funcționează perfect!

Suport 90 de zile 

Oferim clienților noștri siguranță. După finalizarea proiectului vă asigurăm suport gratuit timp de 90 de zile. 

Effective Web Development Solutions

Cum te poate ajuta un website?

Mediul online ne-a demonstrat in ultimii ani adevarata capacitate de dezvoltare pe care o are, insa, cu toate acestea inca exista persoane sceptice in ceea ce priveste avantajele pe care un website realizat corect le poate aduce unei afaceri.

Este important de stiut totusi, ca prezenta unei pagini web nu este indeajuns. Aceasta trebuie sa fie bine structurata, sa contina toate informatiile necesare, sa aibe reactie rapida si o interfata friendly astfel incat sa ai sigurata ca utilizatorii vor avea o experienta placuta si vor fi interesati sa petreaca mai mult timp pe website.

Mai bine de 70% dintre utilizatorii mediului online folosesc un smartphone pentru a face cautari, cumparaturi sau orice alt fel de actiune virtuala cu rezultate reale. Astfel, este foarte important ca website-ul tau sa fie bine optimizat si configurat si pentru varianta mobila, adica website responsive. Acest lucru iti va creste cu siguranta traficul pe site, dar si vanzarile propriu zise.

De ce beneficii se poate bucura afacerea ta odata cu crearea paginii web?

  • Vei avea o prezentare completa, corecta si usor de parcurs a intregii tale activitati. Website-ul tau va fi unul dintre cei mai de valoare membrii ai departamentului de vanzari. Odata ce l-ai configurat corect, iti va aduce vanzari garantat.
  • Acces rapid si facil la o multime de clienti noi. Atunci cand primesc o recomandare sau doresc sa achizitioneze un produs nou, majoritatea persoanelor se vor documenta de pe internet. In felul acesta odata cu numarul vizitatorilor de pe site, va creste si numarul clientilor tai.
  • Afacerea ta va fi recomandata mult mai usor. Informatiile ajung rapid si usor la clientii tai, iar acestia pot recomanda la fel de usor mai departe afacerea ta.
  • Interactiunea cu potentialii tai clienti va fi mult mai facila. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje pe care ti-l poate aduce un website. Integrarea unui Chat online si interactiunea cu potentialii clienti vor creste increderea acestora in afacerea si produsul tau.
  • Cresti increderea in afacerea ta. O pagina web bine structurata, cu informatii constant actualizate, o interfata placuta si un design potrivit profilului tau de client te va ajuta in ceea ce se numeste Brand Awareness. Potentialii tai clienti, dar si cei actuali vor avea o siguranta in plus cu privire la seriozitatea companiei atat din punct de vedere al produselor/serviciilor oferite, cat si in interactiunea cu clientii.

Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de faptul ca un website este cea mai importanta si elaborata carte de vizita a ta. Colaboreaza cu profesionisti in domeniu care sa te ajute sa iti construiesti pagina web perfecta pentru afacerea ta.

 

Crește traficul și veniturile companiei tale!

Contactează-ne!

Te ajutăm să îți mărești vizibilitatea în mediul online!

Programează întâlnirea pe Zoom: